Kycklingfärs i gräddig tomatsås

Ingredienser
4 portioner

1/2 rödlök
2 morötter
500 g kycklingfärs
1/2 msk olja
salt
peppar
1 vitlöksklyfta
2 1/2 dl Crème Fraiche eller liknande, blanda gärna ut med Grädde
2 dl Tomat passerade
1-3 msk Basilika Pesto
1/2 – 1 kyckling buljongtärning
1 tsk torkad timjan eller persilja
1 msk japansk soja
4 port pasta  80 gr/ port
250 g tomatmix eller motsvarande
Torkad Persilja
Lite Curry

Gör så här

Sätt på en kastrull med vatten till pastan.

Skala och hacka löken. Riv morötterna grovt på ett rivjärn.

Stek löken och färsen i oljan i en stekpanna, krydda med salt och peppar. Pressa i vitlöken och vänd ner morotsrivet i färset.

Tillsätt grädde, pastasås, smulad buljongtärning, timjan och soja i färsen.

Lägg i Tomaterna

Låt sjuda ihop så att tomaterna och Morötterna ”löses upp” smaka av med Curry och Persilja

Servera med Pasta

Borde bli bra som bas i en Lasagne